Sunday, January 31, 2010

Jom layan t-shirt saya!

ok ni dia baju baby Qhaireen dah ready. esok untie akan poskan. tq mummy qhaireen!!




ni plak satu lagi baju emir yg di tepek nama. Baju Ben10 ni skg tgh less 50% kat Brands Outlet. so apalagi big fan Ben10 terus grabbed 2 lai dan tak sabar2 mintak ibu jahitkan nama...


bila abang ada, adik pun harus ada...ni pic sblm dijahit ke baju..saja letak2 dulu...


ni antara sample utk yg bertanya mana nak tengok design. ya lah kan...projek baru nak mula, mana ada banyak cth design lagi...insyaAllah dlm seminggu dua ni nina tgh siapkan utk satu team rombongan cik kiah utk family day bulan 3 ni. harap2 sempat la siap utk tatapan umum...



ni ada beberapa lai baju yang nina beli untuk sesiapa yang berhasrat nak dapatkan personalized tees ni tp lom ada idea mcmana nk tempah....ni semua dah ada gambar2nya, maka just tambah nama sajalah!



Size : 2T
Brand : Circo
Made in Indonesia




Size : 24 mths
Brand : Osh Kosh
Made in Malaysia




Size : 4
Brand : Disney Pixar - The world of Cars
Made in Philippines






Romper
Size : 12 mths
Brand : Carters
Made in Thailand





Size : 6
Brand : Sunflower
Made in Malaysia


**semua baju ni nina beli di Brands Outlet. original, bukan imitate punya..



kalau berhasrat nak tempah tapi bukan sizenya, boleh request, insyaAllah nina akan carikan..jangan risau, nina hanya akan beli yang kualiti diyakini sahaja.. ;). biar brand tak glamer asal kualiti bagus tapi kalau dapat yg berbrand dgn bajet kita lagi bagus..kan...kan..!!

dan

untuk plain tees, bolehlah dibuat design2 ghoper ini..(hanya 2-3 contoh) dan kalau u ol ada idea sendiri amatlah dialu-alukan...







yg 1st ni sesuai sgt utk t-shirt muslimah yang makin mendapat sambutan ramai. elok sangat sbb tshirt tu plain kat tgh kan..

yg 2nd tu contoh boyish. dan cth kalau nak boh age depa. kalau takmo, takde masalah... :)




kalau utk baby2 skit, ikon ni lebih cute!

si semua design utk anak2..kalau taknak gambar2 ni pun boleh. just letak nama pun nice! begitu juga utk mummy n daddy...


oklah, untuk pertanyaan harga sila sms/email yer. sbb harga lain2, bergantung pada baju dan juga design+nama.


**kalau ada yang moskil kenapa Londonsale dah buat benda alah ni plak, jawapannya : sementara tunggu stok baru sampai, moh kita layan tiset dulu...kui..kui..kui...



Wednesday, January 27, 2010

Monday, January 25, 2010

SUPER COMBO SPECIAL FOR GEGIRL... ;))

SUPER COMBO SPECIAL FOR GEGIRL... ;))

(hah..macam nak makan la plak! hahah)

sebenarnya bukan apa, utk kenalkan projek terbaru londonsale, maka wujudlah set combo ni yg terdiri dari used soft blocks dan juga brand new personalized t-shirt. memandangkan hanya kaler pinky jer yg ada buat masa ni (saja beli masa cr2 baju emiralisa dulu..), maka hanya mummy yg ada baby gegirl saja yang berpeluang dapatkan set combo ni. (unless ada boboy nak pakai pink kan..! ;)




ini dia....






saiz tertera : 12-18 mths
(tp cutting baju ni kecik, so kalau alisa umur 12-18 mths pun konpem tak muat tang perut...hehe.
rasanya ngam dgn 6-12mths lah! )


brand : Old Navy
Made in Malaysia



bahagian nama tu masih menunggu empunya baju. so mummies, kalau ada baby girl yg agak2 muat baju ni, bolehlah email yer..



Jangan risau tentang harga, sbb kami nak jual dgn harga yg paling spesel utk set pembukaan ni...


Sapa cepat dia dapat yer!

RM25

(reserved - baby qhaireen)





*************************************************



** Jika ada kawan2 yg berminat, masih boleh buat tempahan dgn design sendiri ataupun design sukahati yg direka bersesuai dgn kehendak u ol. Harga bergantung kepada nama dan design yg diminta. Tapi tidak termasuk harga baju. Lebih baik kalau baju tu u ol cari sendiri dan poskan kepada kami. Kalau nak kami carikan juga takde masalah, kami akan cari mengikut bajet baju yg dipersetujui..okay! apa2 yg kureng paham, silalah bertanya kay!!


tocehh!!







Salam Semua...

Saja nak bagitau my new project...

tadaaa....









ada sesiapa yg berminat bolehlah riki2 yer...insyaAllah apa design boleh diusahakan.

*kalau sms lambat reply tu sorrylah yer. maybe time tu kt dlm kelas tgh bergelumang dgn anak2 murid tercinta.. ;) tp insyaAllah akan direply secepat mungkin. begitu juga dengan email..bila dh balik skul baru nina akan mulakan operasi mereply emails.

Tq!!
Selamat Hari Isnin...

Thursday, January 21, 2010

Monday, January 18, 2010

LEAPPAD LEARNING SYSTEM BOOKS

LEAPPAD LEARNING SYSTEM
ADDITIONAL BOOKS

item #516




1. Maths Magic (also compatible with plus writing) - shida
2. Reading & Writing - Tad's Great Day (also compatible with plus writing) - shida
3. Scooby-doo - Zombie's Treasure
4. Madagascar
5. Scooby-doo - Hunted Castle


PRICE : RM 30/each

(available)

LEAPPAD PLUS WRITING

LEAPPAD PLUS WRITING
LEARNING SYSTEM (PINK)


item #515


ages : 4yrs+

set with 4 books


PRICE : RM150
sold-azlina

LEAPPAD LEARNING SYSTEM


LEAPPAD LEARNING SYSTEM

item #514



ages : 4yrs+

set with 4 books


PRICE : RM130
(inclusive postage)
sold-tomei


BARNEY BABY LAPTOP

BARNEY BABY LAPTOP

item #513



ages : 6mths+

PRICE : RM55

sold - laily

Thursday, January 14, 2010

PLAY-A-SOUND ANIMAL FRIENDS

PLAY-A-SOUND
ANIMAL FRIENDS

item #512



PRICE : RM29
(incl. normal postage)


sold-shully

MY FIRST LEAPPAD BOOKS

MY FIRST LEAPPAD BOOKS

item #511


*excellent condition*

PRICE : RM29/each

1. DORA TO THE RESCUE - azlina
2. ONCE UPON A RYHME - shully
3. TWO PRINCESS TALES -erlena
4. THOMAS AND THE SCHOOL TRIP - erlena
5. POOH'S HONEY TREE



AVENT ISIS BREAST PUMP

AVENT ISIS BREAST PUMP

item #510

PRICE : RM100

sold - syuhada




Tuesday, January 12, 2010

LEAPFROG SEE AND LEARN PIANO

LEAPFROG SEE AND LEARN PIANO

item #508


Features :-
  • Interactive learning toy teaches shapes, colors and music
  • 4 learning modes
  • Flashing light on mirror captures Baby's attention
  • Volume control

PRICE: RM45
(available)


VTECH LEARNING BUS


VTECH PLAYTIME BUS

item #507

Interactive talking bus teaches phonics, letter names and numbers through 4 modes of play! Select your destination from the school, zoo or train station to hear a sung song or fun phrase. Chunky buttons on the top of the bus call out shapes while the smiley passengers on the bus say funny phrases when pressed. Features a wide selection of musical melodies in various styles and fun sound effects including horn, brake and accelerator!


PRICE: RM59
(sold-fiza)

VTECH FLOWER LAPTOP

VTECH FLOWER LAPTOP

item #506




PRICE : RM60

sold-laily

VTECH INTERACTIVE STORY TELLER THE UGLY DUCKLING


VTECH INTERACTIVE STORY TELLER
THE UGLY DUCKLING
(re-listed)

item #500


The book recognises which page you are on, reads the story aloud and
teaches shapes, numbers, colours and improves reading skills.

suitable for children from 2-6 y

*excellent condition

PRICE : RM40

sold-ruzita

Monday, January 11, 2010

MY FIRST LEAPPAD LEARNING SYSTEM #391


MY FIRST LEAPPAD
LEARNING SYSTEM
(re-listed)

item #487



console + 1 book & cartridge
age: 2+

PRICE : RM85
(inc. normal postage)

sold-ain

MY FIRST LEAPPAD LEARNING SYSTEM


MY FIRST LEAPPAD
LEARNING SYSTEM
(re-listed)

item #484


Console + 3 books & cartridges

PRICE : RM120
(inc. normal postage)

(reserved-yatti)

Wednesday, January 6, 2010

Monday, January 4, 2010

VTECH EXPRESSIONS LAPTOP


VTECH EXPRESSIONS LAPTOP

item #505

ages: 3-8 yrs

This is an excellent educational laptop with 4 different categories of learning:

Language - 11 games/exercises

Music - 2 Games/exercises

Maths - 8 Games/exercise

Logic Games - 9 Games/exercises

You can set the laptop to different levels as your child progresses through the stages

Comes with an adapter and a mouse

PRICE : RM95

sold-ruzita

MUSICAL TREASURY POOH SLEEPING STORIES

MUSICAL TREASURY
POOH SLEEPING STORIES

item #504



PRICE : RM25
sold-R.izza